RSS

Lördag.

03 Mar

Mycket spännande. Helgen har som de senaste två veckorna varit helt fullspäckade! Det känns väldigt bra, även om jag samtidigt känner mig lite stressad. Det är nog för att jag är (och har varit) så lat. Är det så här det känns att vara igång på riktigt?

En sak som jag har tänkt på ett par gånger tidigare i mitt liv, är hur en del framgångsrika människor jag stött på alltid verkar att ha fullt upp. Alltid igång, och samtidigt full kontroll över sig själva och över vad det är det som de gör. (Oftast iaf). 😀

Nåja, tillbaka till lördagen. Väldigt långsam inledning av dagen, jag använder som vanligt mina helger till att försöka sova ut, för i veckorna hinner jag med kanske 6 timmar per natt. :/ vi skulle ha ett event med mitt jobb på acyic kl 17:00 och vi rivstartade med lite random mingel, sedan blev det ett boxpass och lite gemensam träning! Väldigt kul att få träna tillsammans haha!

Maten som jag trodde skulle följa fick vänta, vi hade snack och genomgång av saker med cheferna, och annat jobbrelaterat tjafs. 🙂 Men till slut var det att hiva i sig föda! Väl efter det vid 22 trodde jag att vi skulle hem, men nej vi hamnade på grappa. Gänget gick sedan vidare till pitchers men där avvek jag och Py. Hon körde hem mig och jag snarkade fint sen! 😀

Gemenskap och sammanhållning är väldigt fundamentalt och jag tror vi lyckats skapa och hålla det bland lss på acyic! Jag ser fram emot att få fortsätta här!

Nu ska jag göra lite nytta här hemma, vi hörs! En bildkavalkad får avsluta inlägget! :k

20130303-195956.jpg

20130303-200016.jpg

20130303-200037.jpg

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på mars 3, 2013 i Hälsan, Träning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: